Gå tillbaka till webbplatsen

God Jul & Gott Nytt År❤️

· Öppetider,Senaste nytt

Tack alla ni underbara och fantastiska elever för en racerstart för skolan och där ni har haft överseende över att vi ibland kommit lite sent eller haft problem med telefoner och hemsida. Utan er skulle vi inte kunna förbättra oss och finna bättre rutiner. Vi är så tacksamma och ödmjuka över den varma responsen ni givit oss.❤️-ligt tack=)

Nu drar vi igen portarna över jul och nyår för att pusta ut och ägna vår tid att bygga om lite på skolan samt att njuta av julens godsaker. Vi vill tacka alla våra elever för det förtorendet och alla de positiva och peppande orden då vi som nystartad skola verkligen fått vatten på vår kvarn i vår fight för att alla ska få rätt hjälp och stöd i sin körutbildning. Mot våren kommer vi att utöka vårt schema med ytterliggare lärare och vi hoppas att vi kan växa med små steg precis som ni gör i er körutbildning. Med små steg i taget så blir helheten mer självklar och kvalitén blir självklar.

Vi hoppas på att möta er igen nästa år, lika entusiatiska och laddade inför körkortet i såväl teori som praktik. Alla ni som redan bokat in er uppkörning kan vi bara säga klokt då vi i tid för "restriktioner" inte alltid kan bestämma över hur våren faller ut. Ni som inte bokat något prov, se till att göra det antingen med oss eller privat - det är lättare att arbeta för ett mål. Vi bokar in prov löpande i Sollentuna, Järfälla eller Norrtälje för er som vill jobba mot ett slutmål och med en hållbar planering.

Skolan håller öppet digitalt över Jul och nyår för er som önskar hjälp och stöd med teorin eller med planering för ett prov. Vi kan även stå till tjänst med råd om planering inför kurser etc.etc. Ni som har bokat in era tider under mellandagarna kör som inplanerat. Skolan öppnar officiellt den 3:e januari som vanligt klockan 09:00 och receptionen kickar igång som vanligt igen den 4:e och håller öppet Tisdag - Torsdag 15-18.

Håll ögonen öppna på elevcentralen för er som inte har någon planering då vi kör igång intensivveckor där vi håller teori halva dagen och körning andra halvan. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill avverka din utbildning på drygt 2 veckor.

Från oss på Silverdal Trafikskola God Jul & Gott Nytt År!

 

 

Alla inlägg
×

Nästan klar...

Vi har precis skickat ett mejl till dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din prenumeration!

OK