Gå tillbaka till webbplatsen

- Nu laddar vi om -

Mellandagsrea 25/12-31/12

Nu ökar vi på vår rea med fler störtbra erbjudanden - Året ut!

· Erbjudande,Rea,Kampanjer

Ni som inte hann med i våra julerbjudanden får nu en ny chans när vi på nätet slår upp portarna och utökar för att inte säga kompletterar med ännu bättre erbjudanden. Vad sägs om att spara över 4000:- på vårt största intensivpaket.

Välj och vraka mellan våra olika erbjudanden, från enklare till stora helhetslösningar och alltsammans på samma ställe på vår hemsida under vår E-handel. 

Gör så här:

2. Välj en produkt

3. Gå till kassan och ange koden: Mellandagsrea

4. Välj ett betalningsalternativ

5. Betala med kort, swish eller bankgiro

6. Ni kommer först att få en betalningsbekräftelse från oss om att köpet genomförts. Kort efter detta kommer ni att kontaktas av oss(om ni inte redan är inskrivna på skolan)där ni kommer att få uppge;

Namn
Personnummer
Mobilnummer
E-post

Erbjudandena gäller 1 gång per person och kan inte kombineras med andra rabatter utan gäller vid 1 köp för den personen men köp gärna och ge bort till flera personer. Alla paket är giltiga i 6 månader from inköpsdagen och här spelar det heller ingen roll om du är befintlig kund eller ny kund. Undrar ni något så är det bara att ringa eller maila eller varför inte chatta med oss i realtid direkt under pratbubblan på hemsidan, svar inom ett par minuter.

 

 

Alla inlägg
×

Nästan klar...

Vi har precis skickat ett mejl till dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din prenumeration!

OK